Klubtøj

Nordborg Løbeklub løber i den røde farve, som man også ser hos mange andre sports-foreninger på Nordals. Vi har et samarbejde med Bundgaard Sport & Tøj som leverer tøjet, samt Colorsigns som leverer trykket.

Vi har i Nordborg Løbeklub 4 stykker klubtøj, som består af en løbe T-shirt, en løbe singlet/tank top, en løbejakke, samt en løbevest med refleks.

Du skal regne med at der går 4-6 uger fra du bestiller tøjet, til det ligger færdig med tryk. Når tøjet er klar, modtager du en besked. Tøjet leveres til træning eller på din adresse efter aftale. Du bliver kontaktet når tøjet er færdig til tryk.

OBS! Den første tirsdag i hver måned er der mulighed for at prøve t-shirten inden træning, og finde den korrekte størrelse og pasform. Dette størrelse vil også gælde for de andre stykker tøj. Her kan du også bestille tøjet med det samme, eller du kan bestille det online her: Bestil Klubtøj.

Priserne for klubtøj er:
Løbe t-shirt: 120 DKK
Løbe singlet/tank top: 195 DKK
Løbejakke: 365 DKK
Løbevest: 175 DKK

Nordborg Løbeklub betaler for trykket på løbetøjet, det vil sige det lille tryk på forsiden, og det store tryk på bagsiden. Hvis man derudover vil have trykt sit navn på et stykke klubtøj, betaler man selv for navnetryk og prisen for dette er 40 DKK, pr. stk.
OBS! Bemærk at hvis man bestiller med navnetryk, kan tøjet ikke byttes til en anden størrelse efterfølgende. Så vær sikker på du bestiller den rigtige størrelse hvis du bestiller med navnetryk.

Husk i øvrigt, at man som medlem af Nordborg Løbeklub, får hele 20% rabat på ikke i forvejen nedsat løbetøj og løbesko hos Bundgaard Sport & Tøj.

OBS: Tøjet på billederne er herre-modeller,. Kvindemodellen er en smule mindre, er bredere ved hoften og sider mere stramt.