Nyheder

19/3 2018

Nyt på hjemmesiden.
Vi har tilføjet lidt på klubbens hjemmeside. Der er kommet en side som beskriver hvad vi er for en klub (Link) og en med nyheder (Link). Nyhedsmails vil i fremtiden blive gemt her.

Aktivitetskalender.
Nordborg Løbeklub har mange aktiviteter og vi er blevet opfordret til at få dem i en kalender. Vi vil bruge hjemmesidens kalender og bestræbe os på at få alt sat ind vi har en dato på. (Link)

Grill arrangement
Vi griller ved Bundgaard og dertil skal vi bruge 3-4 personer, lørdag den 5 maj fra 10.30 – 13.30
I kan melde til ved at svare på mailen her.

Kontingent.
Der er igen tid til at betale kontingent. (Link) Eller hvis i bare vil have konto nummeret 5953 1159909

Gratis Guderupløb.
Guderupløbet holder 25 års jubilæum. Det fejres d 6. Maj kl. 10. Det vil klubben bakke op om og den betaler for alle medlemmer. Der er sendt mail ud hvor i kan tilmelde jer.
OBS: Det gør at vi så alligevel venter med at afholde klubtur til efteråret.

Nordborg Marathon.
Tilmeldingen for til LINAK Nordborg Marathon 2018 åben. Det er ganske gratis for jer og jeres børn / børnebørn (fra 0-10 års alder).
Send jeres navn, fødselsdag samt distancen på mail: milovic@os.dk
HUSK: Her kan klubben tjene gode penge hvis i eller jeres familie kan hjælpe!

Samkørsel.
Der er flere der tager til løb rundt omkring i landet. Vi vil opfordre jer til at bruge vores Facebook til samkørsel hvis i skal afsted. (Link)

HUSK at klubben er medlem af DGI (Link) som har masser af gode tilbud som i kan benytte jer af.

Michael Koch Larsen

—–

11/12 2017

Hej Løbere

Nyt på hjemmesiden.
Vi har tilføjet lidt på klubbens hjemmeside. Der er kommet en side som beskriver hvad vi er for en klub (Link) og en med nyheder (Link). Nyhedsmails vil i fremtiden blive gemt her.

Nisseløb.
Husk at der er Nisse løb d 16/12 kl 11 Meld til her på Facebook (opslag d 9/12)

Generalforsamling.
I må gerne sætte kryds i jeres kalender fredag d 19/1 2018. Da afholder vi generalforsamling på Dyvig. Der kommer mere ud om det på en separat mail senere.

Begynderhold.
Vi starter begynder hold op igen i januar. Så hvis du er gået i stå eller kender nogle der kunne tænke sig at komme i gang, så mød op tirsdag d 9/1 2018 ved Nordals idrætscenter. Alle kan være med. Her står beskrevet lidt om hvad i kan forvente (Link) Vi har også et hold hvis der er nogle der vil gå.

Løbetrænere.
Er der nogle der kunne tænke sig at bliver løbetræner for begynderne? Så se her (Link) Klubben betaler selvfølgeligt og vi vil gerne have to mere med på holdet. I melder bare tilbage til os på NLKlub@hotmail.dk

HUSK at klubben er medlem af DGI (Link) som har masser af gode tilbud som i kan benytte jer af.

Michael Kock Larsen