2021 – Ann Boysen

Igen i år skal vi selvfølgelig have kåret årets medlem af Nordborg Løbeklub. Det er en tradition der har stået på siden løbeklubbens begyndelse, og som forhåbentlig fortsætter de næste mange år. Det handler ikke blot om titlen ‘årets medlem’, og de små gaver der følger med. Det handler om at få anerkendelse for de små gode ting man gør for andre uge efter uge. Vi lever i en verden hvor alting går rigtig stærkt, og hvor vi ofte glemmer at påpeger de ting andre gør godt. Det kan få nogen til at stoppe de gode ting, fordi de ikke for den rigtige anerkendelse.

I min verden er den rigtige vinder af en pris som årets medlem, en person der ikke gør gode ting for andre for at anerkendelse eller for at have det godt med sig selv, men som gør det fordi de inderligt har lyst til det, og fordi det ligger naturligt til dem. Det er lige netop den slags personer vi har brug for, ikke bare i Nordborg Løbeklub, men i hele verden.

Som sagt er prisen blevet uddelt 10 gange nu, og jeg var selv så heldig at vinde den tilbage i 2014. Jeg ved hvad den betød for mig, hvad den stod for og hvor meget blod på tanden den har givet mig, og stadig giver mig. De sidste 2 år har jeg været så heldig at få lov til at give prisen til 3 andre, og i dag får jeg lov til at uddele den til en 4. person, og give den anerkendelse som han eller hun har fortjent.

I år vil jeg ikke holde Jer hen mens jeg prøver at få Jer til at gætte hvem der har vundet. I stedet vil jeg afsløre det med det samme. Så….. Stort tillykke til årets medlem af Nordborg Løbeklub 2021… Ann Boysen! Du må meget gerne komme op til mig en gang. Inden ud får dine præmier vil jeg gerne fortæller dig hvorfor vi i bestyrelsen har besluttet, at du skulle vinde denne pris.

Det sidste års tid er du virkelig blomstret op i Nordborg Løbeklub. Du er blevet en af de medlemmer der definerer Nordborg Løbeklub, og går frem som et forbillede for nye medlemmer. Du tager vanvittig meget ansvar, og jeg tror aldrig jeg har hørt dig sige ordet ‘nej’. Du er én af de personer jeg kan skrive til når jeg får en idé for at få støtte, og du bakker det op lige med det samme. Du har været del af trænergruppen siden vi startede den, og laver et virkelig godt stykke arbejde i denne, både i forhold til at udarbejde ruter hver anden uge, og i forhold til at tage ansvar og lederskab til træning.

Jeg har hørt andre medlemmer sige, at du snakker så meget på løbeturen, at man helt glemmer man løber. Det er selvfølgelig ment rigtig positivt. Du er en fighter i løbesko, og har en stærk vilje. Alligevel prioriterer du ofte at løbe andres løb til træning, og… tør man næsten sige… ofre din egen løbetur, for at andre får en god tur. Det betyder at du har været en kæmpe støtte for begynderholdet, og er god til at sørge for alle kommer med rundt. Du har styr på ruterne og gør dit forarbejde godt inden hver træning. Vi blev enige om i bestyrelsen, at hvis vi havde ført fravær til træning, så ville du vise dig som en af dem, hvis ikke den, med den allerhøjeste fremmødeprocent. Og sidst men ikke mindst, så er du beviset på hvad vores begynderhold i Nordborg Løbeklub de kan. Du er beviset på at på trods af mange falder fra undervejs af forskellige årsager, så er der nogen der bliver hængende, og ender med at lave et fantastisk stykke arbejde i Nordborg Løbeklub. Stort tak til dig Ann og stort tillykke med prisen.