Begynder info

Kære kommende løbere,

Velkommen til Nordborg Løbeklub.

Vi er et trænerteam som vil jer det bedste og har meget erfaring inden for løbetræning.
Så når vi siger til jer at der skal varmes op, at jeres udstyr ikke er det bedste for jer, at i ikke må løbe så langt, hurtigt osv. er det fordi vi vil undgå at i får en dårlig løbeoplevelse.
Vi har set mange skader og oplevet mange der falder fra, fordi de ikke går frem på den mest optimale måde.

Vi træner tirsdag og torsdag kl. 17.00 til 18.00, og der vil i dette tidsrum være en eller flere trænere til jer. Hvis I vælger at stoppe vil vi rigtig gerne vide det.
I kan skrive eller ringe på 60721897, eller sende en mail til nlklub@hotmail.dk

Inden vi løber laver vi lidt fælles opvarmning. Her er der også tid til at være social, og snakke med løberne på de andre hold.
Når vi løber på begynderholdet, er det vigtigt at vi holder de intervaller der er oplyst til dagens træning. Vi vil hellere have at i sætter løbetempoet ned, end at i går i løbe-intervallerne. Så hvor hurtigt man løber, har ingen betydning på begynderholdet.

Der løbes efter et program, hvor vi skiftevis løber og går.
Færdselsreglerne skal respekteres, og vi holder som løbere altid til venstre.
Til slut laver vi lidt udstrækning, enten fælles eller individuelt.

Vi starter ikke begynderhold på nogen faste tidspunkter, men hold øje med vores Facebook-gruppe, og vores Facebook-side hvor vi ligger op i god tid inden et hold starter. Vi har desuden en kalender, som vi også holder opdateret, så her kan der også findes info om kommende hold.